måndag, november 24, 2008

trodde den här maskinen hade schejpat upp sej lite och slutat starta om sej, men visst gjorde den det ändå nyss.. snark. får väl se om den kan hålla sej i skinnet en liten stund till. som tur var så hade jag fixat det viktigaste iaf och nu ska jag väl ta och se till att göra ett par små modifieringar i koden och sen lägga ner för idag. lägga sej och sen några nya tag i dagen som kallas imorgon.

snö ja. det var det imorse. bilen till skolan blev det då med. måndag morgon, kl 8 och snöoväder och massa massa minusgrader. tyckte det var legitimt. men det ska ju inte bli en vana. kostar ju mer än gratis som det gör med trampfordonet. hum. iofs går ju bensinpriset ner nu och det är ju förstås välkommet för en annan som påverkas så pass negativt av sådana höjda avgifter. slå på den som ligger bara. visst ska väl alla vara med och pröjsa, och visst kan jag göra det, när man har bättre råd. och goda råd är ju dyra har jag hört.

nu så. natt och hoppas på att sommaren har kommit igen imorrn...

2 kommentarer:

Carolina sa...

Och än ligger den kvar.....har skottat och byggt snögubbe hela fm. Trevligt trots allt...när man inte ska iväg någonstans..;-)

FatCat sa...

I agree, snön fick gärna vara kvar, sa flickan m husarrest bittert. :P