onsdag, december 06, 2006

Bara 3 kvällar kvar att jobba. Sen dag fortsättningsvis. Ska bli helt ok, dock lite besviken på att tiderna inte förmodligen kommer vara 7-16 utan 6-15 som nu. Då blir det ju samma visa som dagveckorna.. måste man väl lära sej sova tidigare förstås, för annars går det väl inte. Men det är rätt trist. 22 vill man ju inte sova.. *suck* aldrig kan det bli helt bra. Men jag får väl skaffa mej ett riktigt jobb för det förstås.

Anja Pärsson fick bragdguld med. Det var väl bra? Eller.? Tre kronor då? Som var så bra? Men fråga om jag bryr mej egentligen...

usch.. trött.. ska sova. Tandläkaren imorrn. Nu är det dags. Att bli utfattig helt. Galet att allt kom på en gång. csn var det ju med denna månad. och alpresan gick ju med. KATSCHING! Det var den bufferten det. Men men, det löser sej. Det fanns ju trots allt en liten buffert. Sen är det bara att börja bygga på den igen. Samt att läsa in sej på den där AI-tentan igen.. ojoj.. jag som skulle börjat med boken igen för så länge sen.. Men den ligger ju så fint där under bordet.. hehe..

nähä.. Sett Heroes med.. inget mer detta år. bara att vänta. Bästa serien just nu är det iaf.
Senaste filmen annars: Pistvakt. kommentar: serien var bättre. Och även Bad Santa!
Så det så.

Sova.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag förstår dig! Livet är faktiskt en potatis ibland! Det vore fruktansvärt att börja jobba kl 6 på morgonen! Men du kan ju alltid vila lite på em....för att lägga sig 22 är svårt, för att inte säga omöjligt!

Anonym sa...

jodå, man läser och fröjdas över allt som rör sig i tankevärlden, strålande det här med blog