torsdag, februari 07, 2008

ännu en dag med lite skolarbete. det är dock över för dagen och nu väntar en trevlig måltid, som Linda fixat (tack så mycket, det var gulligt av dej!), och lite socialt umgänge med dem som ska med på konserten ikväll. ska bli roligt! får se hur mycket från senaste skivan som kommer med, borde väl bli en del ändå. bra borde det ju bli iaf.

kommer ju såklart bli lite segt att komma upp till föreläsning kl 8 imorrn, men det får gå helt enkelt. det håller ju inte på precis hela natten ändå.

annars är det väl inte så mycket som är nytt direkt. skivan med live var ju inte så spännande som jag trott. finns att köpa via deras hemsida, men det är ju bara två nyskrivna låtar och sen gammalt material, om än bootleg och rariteter, men det är ju ändå samma låtar. förmodligen i sämre versioner. men det vet man ju inte än såklart. hade ju dock hoppats på ett helt nytt fullängdsalbum. men jag antar att det får vänta. kanske skulle kolla upp radioheads nya iofs... det var väl i höstas iofs, men ändå, har ju inte lyssnat på den alls än. nån låt har man väl hört på radion eller så kanske, men det finns säkert mer att hämta.

men men, nu ska det koncentreras på kent.

slå an en sträng på din lyra!

Inga kommentarer: