lördag, september 23, 2006

jaha.. nu ska vi se.. skriva så man förstår? Förstår inte vad det är man inte förstår? Men men.. Man förstår det precis på det sättet som passar en själv kan man väl säga. Nåväl, här kommer iaf ett inlägg som kanske är lite mer begripligt, kan man tänka...

Är visst lördag redan, det gick undan får man väl säga. Minns att det var nåt jag skulle skriva om, ett koncept som verkade banalt först, men som med lite eftertanke hade en del djup i sig. Synd att jag inte kommer ihåg vad det var.

För övrigt hörde jag dock på radion om en snattare som hamnade i tidningen. Han hade snattat ett kex och en öl, straffet: 12 000 kr i böter och skadestånd till butikspersonalen! Kanske i dyraste laget, men det är väl ett exempel på att man kanske måste anpassa sina skämt beroende av vilken situation man är i. Kanske är det mer passande (om det någonsin ens är legitimt att dra den igen) att sitta vid middagsbordet, ta upp ett smörgåsrån och säga: "Det här är ett rån"

Långhelg nu då. Göra nytta vore ju bra. Ta det lugnt och vila upp sej är ju bra, och skönare kanske.. Brorsan skulle ju vara här i helgen med förstås. Vilken dag skulle vi ta det? Well well. There are things to be done. Jag kryper in i kylskåpet.

Inga kommentarer: