tisdag, januari 08, 2008

av med körkortet, men inte lika länge som alla andra. drygt 100 på en 70-väg. Illa. men bara för att man är vd i en bank och behöver kunna ta sig mellan kontoren så förkortas tiden för hur länge han skulle vara av med kortet. är det rätt? tveksamt.

inget att tillägga.

3 kommentarer:

Eisiv sa...

aj,aj,aj, det var inte kul. Tur att du inte är beroende av bil? Du måste ha kört med lånad bil eller? För du har väl inte skaffat någon själv än eller hur? Hur länge behåller de körkortet då? det fick vi inte veta.

maro sa...

ok, tänkte göra ett inlägg idag där jag förtydligar att det inte är jag som blivit av med körkortet. jag är väl inte vd för nån bank heller? visst kanske man kan tolka början av inlägget som om det vore jag, men så är inte fallet. :o) Jag har mitt körkort, men det är konstigt att en vd får sitt straff förkortat för att han måste ha bilen för att komma mellan kontoren. hörde om det på nyheterna på radion och blev lite upprörd.

Eisiv sa...

Skönt att höra. Tyckte väl att det var lite otydligt där men tänkte att det var någon annan som också blivit av med det och då fått kortare tid. Ursäkta missförståndet.